מילה טובה לבלוגלי

3 04 2007

אני קצת יותר מחודש כאן, בבלוג שלי בבלוגלי, ועוד לא התייאשתי וגם האינטרנט עוד לא נגמר. בזמנו, חשבתי לפתוח בלוג במשך חודשים ארוכים ולא היה לי את הכח לארגן את עצמי ולעשות את זה. כשנחשפתי למערכת של בלוגלי היה לי ברור שכשאני אפתח את הבלוג זה יהיה פה, ובסוף היה ארוע מכונן, שהניע אותי.

היום,בפוסט בגלוב, כבוד היו"ר עושה כבוד לבלוגלי ומגדיר אותה כקהילת "המסקרנים".

אם בישרא יש ריכוז פאקצות, לרשימות הגיעו ”האינטלקטואלים“, לגלובס ”המשעממים“ ולבלוגלי ”המסקרנים“ (לשושנה תובנה מעניינת בעניין), לקפה הגיעו ”פאקצות – הדור הבא“ שמשתמשים בבלוג כמנוף להכרה ברנז‘אית, ליצירת נוכחות מקוונת (הם שמעו שזה חשוב) ושעם קצת מזל תשדרג את המשכורת ואם לא, אולי תוביל לפגישת עבודה ב“ברסרי“.

אז זהו, חנית, תום ואלעד, אולי אני לא ממש מכיר אתכם, אבל אני מעריך את מה שאתם עושים פה, ואני גם נהנה מאוד להיות כאן.


פעולות

מידע על הקטע



4 תגובות על הקטע ”מילה טובה לבלוגלי“

3 04 2007
אלעד(22:47:14) :

תודה לך ולכל שאר הסקרנים :oops:

3 04 2007
Xslf(22:56:39) :

ואכן מגיע לבלוגלי ח"ח גדול. זוהי הבלוגיה החביבה עלי ברשת הישראלית :-)

4 04 2007
lior(14:33:51) :

גם עלי 8)

5 04 2007
Kedorlaomer(09:44:16) :

אכן היפ היפ הוריי לבלוגלי. מה שהגלוב כתבו על דה מארקר קפה הוא כל כך מדוייק שזה עצוב.

השאר תגובה

באפשרותך להשתמש בתגים אלה :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>